Després d'aquests dies de festa avui toca una recepta una mica lleugera. Un flam salat que surt de l'habitual amb un toc de formatge que de segur que agrada a tothom.
Ingredients:
200g de carabassó
100g de formatge rulo de cabra
4 ous
100ml de llet o de nata per cuinar
1 polsim de sal
1. Per començar cuinarem el carabassó al vapor (en una paella amb 1 ditet d'aigua i sal) i el deixarem casi be fet.
2. En un bol batrem els ous amb la llet o la nata i afegirem el formatge a trossets ben petits i un polsimet de sal.
3. En un motlle de silicona hi posarem el carabassó al fons i el deixarem arrefredar una mica, quan sigui fred i tirarem la barreja dels ous per sobre i el posarem al forn a 200ºc uns 30 minuts.
4. Passat el temps el punxarem amb un ganivet per comprovar que es cuit, si li falta una mica ho anirem comprovant, cada forn es un mon i tothom es coneix el seu.
5. El des emmotllarem en una plata i ja el podrem servir.
6. Jo l'he acompanyat amb uns tomàquets raff amanits amb sal, herbes provençals, un polsim de pebre i un raig d'oli d'oliva, fets al forn aprofitant que fem el flam.
7. El motlle de silicona serveix perquè alhora de des emmotllar sigui mes facíl però si no en teniu serveix qualsevol motlle de forn sucat amb una mica de mantega i farina.
Espero que us haguí agradat i Bon profit a tots!!
bé, ja veus torno a ser la primera a comentat una fidel admiradora....dels teus apats. Ara em manca temps per fer-los. Un petonet i fins aviat. Amb que ens deleitaras¿¿¿¿
ResponEliminaDoncs si, ets la meva fidel admiradora!! Aixo del plat no t'ho dire sino no tindra emoció!! En fi espero veure't aviat que encara no t'he pogut desitja el bon any en persona!! Un peto molt gran per tu!!
ResponEliminaYo soy la otra gran admiradora!!! :)
ResponEliminaeeeh! yo también quiero comentarios! jaja
ResponEliminaBueno, bueno yo tambien te quiero mucho como amiga i admiradora!! Pero bueno que no te atreves ha hacer el flan ho que??
ResponEliminaBueno ya veremos! jijiji
ResponEliminaaloha-summer-love.blogspot.com
ResponEliminaTenies raó, no ens podíem perdre aquesta recepta!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra