Fa uns dies a la feina parlàvem amb la Pepita Ribes, una companya, de les
espardenyes, jo li vaig explicar com havia fet aquestes, una mica diferents i l’idea
li va agradar. Com que aquell dia no tenia pa, li vaig dia a la mama que m’hen
portes i l’únic que va trobar va ser una barra gallega, doncs dit i fet una
espardenya amb pa gallec i una mica tunejada. La veritat es que hem va
sorprendre molt perquè hem va agradar mes amb aquest pa que no pas amb el de pagès,
en fi ja ho sabeu tot va a gustos! Espero que tots us animeu a fer-les ja que
es molt, molt fàcil!
Ingredients:
Escalivada (com fer escalivada a casa aquí)
Pa de pagès o el que mes us agradi
Oli d’oliva
Formatge de cabra (rulo)
Bacó
1.Torrem una mica el pa a la torradora, un cop torrat hi tirarem un
rajolí molt fi d’oli.
2.Ha sobre i posarem l’escalivada amb una mica de gracia, jo la vaig anar
posant a muntanyetes, un cop plena la llesca semblava una quadricula verda i
vermella, feia bonic i tot, jejeje! Hi tirarem un rajolí d’oli i un polsimet de
sal. Si no tenim escalivada feta a casa la podrem comprar feta a qualsevol super.
3.Tallarem el bacó i el posarem al mig de la llesca simulant una tira o
com mes gracia us fagi, i a cada costat i posarem mig tall de formatge de cabra
(rulo petit).
4.Ho posarem a gratinar al forn uns 5 minuts just perquè es desfaci el
formatge, el bacó agafi una miqueta de color i tot això vigilant de que no es
torri en excés el pa.
5.Fora del forn i tiraren un raig d’oli per sobre i a menjar!!
Bon profit a tots!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada