Aquests
muffins els vaig decidir a fer ja que tenia uns quants plàtans apunt per
gastar. I la veritat que van ser un èxit. Alhora de xafar els plàtans em van
quedar alguns trossets una mica mes grans i això alhora de coure va ser rodo ja
que quan eren cuits i alhora de prova’ls per dins hi havia trossets com de
melmelada de plàtan, de veritat una cosa deliciosa!!!
Ingredients:
( per a 12 muffins )
2
plàtans d’uns 125gr cada un
250gr
de farina
130gr
de sucre
80gr
de mantega
2
ous
200ml
de llet
5gr
de llevat
3gr
de bicarbonat
50gr
de nous per decorar unes 8 unitats
1.Farem
com sempre fem amb els muffins. En un bol posarem els ingredients humits, els
ous, la llet, la mantega fosa i el sucre
i ho barrejarem tot. Amb una forquilla xafarem els plàtans dins un plat i quan
sigui ben xafats els afegirem a la barreja dels ous.
2.En
un altre bol i posarem la farina, el llevat i el bicarbonat tamisats i ho
barrejarem.
3.Prescalfem
el forn a 250ºC. Quan sigui calent ho baixem a 220ºC.
4.Ara
integrarem els ingredients humits a la farina ja sabeu, nomes o integrarem no
batre!!!
5.Posarem
una mica de quantitat dins de cada capsula fins un dit de la bora, ho decorarem
amb les nous picades, i ho enfornarem amb el forn ja a 220ºC uns 20-25 minuts.
6.Si
ho feu amb capsules de paper les posarem dins unes flameres d’alumini de usar i
tirar.
7.Retirem
del forn i quan siguin freds ja els podem degustar.
Bon profit a tots!!!
Bon profit a tots!!!
A casa preparem moltes vegades "plum cake" de plàtan i nous però no ho hem fet mai com a muffins. Els teus es veuen boníssims i la recepta és diferent a la que tenim nosaltres. T'han quedat genials!
ResponEliminaUna abraçada!
Eva