Ja es 15 i aquí tenim la
nova entrega dels fogons de la bordeta i xocolata desfeta aquest mes dedicada
als carabassons!! Aquest mes m’he decidit per un entrant o acompanyament i així
també variem una mica!
Ingredients:
200gr de carabassó
1 rajolí de llet
2 culleradetes de llevat
2 ous
Farina
Sal
1.Rentem el carabassó i
el rallem amb la pell.
2.En un bol posarem els
ous, la llet, el llevat i sal i ho
barrejarem be, quan sigui homogeni hi tirarem el carabassó rallat i o
barrejarem.
3.Ara tirarem la farina
hi ho anirem barrejant, ha de quedar una massa homogènia i semi liquida, ha de
tenir una mica de cos però sense ser una massa espessa, aproximadament crec que
seran sobre uns 100 gr de farina… per a que us en feu una idea.
4.Ho deixem reposar 10
minuts i mentrestant posarem un caço amb oli abundant a escalfar.
5.Quan l’oli sigui ben
calent anirem tirant cullerades de la massa a l’oli i deixarem que s’enrosseixin
d’un costat, les girarem i quan siguin ben cuits els retirarem sobre paper
absorbent.
Bon profit a tots!!!
Uns bunyolets fantàstics, els provarem segur!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Mmmmm....quina bona idea!!!!
ResponEliminaHan de ser boníssims!!!!
Petons,
Olga
Gripi! Acabo de fer-los, ja et contaré si eren bons jeje que de segur, besos
ResponElimina