Avui toquen unes
costelles de porc, son molt senzilles de fer i això es el que les fan bones
juntament amb l’acompanyament que hi hem fet!
Ingredients:
Patates
Ceba
Costellar de porc
Sal
Oli
Pebre
Vi blanc
1 rajolí de caldo
1.En una safata que pugui
anar al forn la sucarem ambo li.
2.Pelarem i tallarem les
cebes i les patates a rodanxes molt fines i anirem intercalant capes al fons de
la safata, cada capa li tirarem un rajolí d’oli i un polsim de sal.
3.Sal pebrarem el
costellar de porc i el posarem sobre el llit de patata i ceba i per sobre i
tirarem un bon raig de vi blanc i un bon rajolí de caldo, entre els dos haurien
de cobrir el llit de patata i ceba que em posat al fons.
4. Ho enfornarem a uns
170ºC i ho deixarem uns 20 minuts, passat aquest temps girarem la carn i
deixarem uns 10 minuts mes. Sabrem que
la carn esta feta perquè es desenganxa de l’os.
Bon profit a tots!!!
Hola guapa tu
ResponEliminaTinc que dir que queda molt bo, jo el faig molt semblan al teu, i sempre es un èxit total a la taula
petonets Susanna