Aquesta
recepta la deixo escrita per participar a blogs contra la fam i així ser una
mica solidari.
Nomes
demanaria un desig per al futur, una cosa que ha passat del tercer mon a casa
nostra i es que la fam deixi d’existir perquè ningú al mon hauria de passar fam!!
Ingredients:
5c/s
de tomata natural triturada
2
dents d’all
1
ceba
patates
tallades a dalls
1
pam de xoriço dolç
1pot
de cigrons cuits
1vas
d’aigua
1
pastilla de caldo
2
fulles de llorer
1.En
una cassola ampla posar un rajolí d’oli, quant sigui calent i tirem la ceba i els
alls i ho daurem una mica. Quan sigui tot cuit i posarem la tomata i deixarem
que es cogui, afegirem les fulles de llorer.
2.Quan
sigui cuit i posarem les patates, ho cobrirem amb aigua i posarem la pastilla
de caldo esmicolada i deixarem que bulli uns 4 minuts.
3.Passat
aquest temps i posarem els cigrons i el xoriço i ho deixarem coure fins que
sigui cuit aproximadament uns 10 minuts. I ja tenim un plat ben complert per
fer passar la gana!
4.Per
fer el plat mes complert es pot afegir un ou dur per persona.
Bon
profit a tots!!!
Aquests guisats són ideals a l'hivern!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
El plat de la foto amb l'ou dur t'ha quedat igual que els que em feia la mama...;-)
ResponEliminaFeliç 2013 (El sopar de cap d'any a casa vostre ha de ser la repera!!)
Joan O.