Avui us
presento el primer pa decent i quant dic decent es que a la familia ha agradat moltísssim i que m’ha sortit a la panificadora. No sabeu les
ganes que tenia de que sortís alguna cosa decent d’aquesta maquineta... Quant
estava apunt de donar per perduda la batalla després d’haver provat pa que va
ser un desastre, un brioix espantós que l’únic que va aconseguir va ser desil·lusionar-me
encara mes i d’un parell de coques de iogurt amb cara i ulls, per art de màgia
va arribar a les meves mans aquesta recepta que m’he la va cedir la Natalia
companya de “viatge” del nostre amic Rossend i al fi vaig decidir que la
maquineta es quedava al seu lloc a la cuina J!!
Gracies
als dos, aquesta va per vosaltres!!
Ingredients:
2
cullerades soperes d’oli d’oliva
300ml
d’aigua
2cullerades
de postres de sal
1
cullerada sopera de sucre
2’5
cullerades soperes de llet en pols
50ml de
llet
600gr de
farina de força
1’5
cullerades de postres de llevat de pastisseria sec
1.Ho
posarem tot en l’ordre a dalt indicat dins la panificadora i la programarem al
programa 1 de pa basic, al pes de 900gr i a daurat clar.
2.Deixarem
que faci tot el seu progres i quan hagi acabat tot el programa traurem la
cubeta de dins la panificadora, girarem i sacsejarem una mica per a que salti
el pa, li traurem amb cura les pales amassadores i el deixarem refredar sobre
la reixa.
3.Jo per
mesurar les cullerades ho faig amb les cullerades que em venien amb la
panificadora i es la mesura ideal.
Bon
profit a tots!!!
Doncs a mi també m'ha passat el mateix, he tirat 3 o 4 pans i ara la tinc aparcada..... Bé provare la teva recepta!! pero no se quan. Petonets
ResponEliminaJeje!! al principi costa una mica dominar la pannificadora! i és que el pa no és cosa fàcil de fer! Xo ja veuràs com de mica en mica es farà imprescindible per a tú! Jo me la vaig comprar deu fer un any i la utilitzo moltíssim!
ResponEliminaptns!!
Jo també tinc una panificadora, però no la utilitzo gaire. Sempre he fet els pans amb la farina que ve preparada (la marca del Lidl). A veure si aquests dies de Nadal provo la teva recepta.
ResponEliminaSalut i petons,
Olga