Continuem
amb les receptes d’estiu i avui us deixo amb una sopa de meló, que es una
variant diferent del típic meló amb pernil. La majoria de vosaltres de segur
que ja la sabeu preparar però a petició de la meva companya de feina la Sandra,
la deixo aquí per qui la necessiti alguna vegada.
Ingredients:
(per a 2 persones)
7
tallades de meló generoses ( casi bé mig meló)
80 ml de
crema de llet
4 fulles
de menta + unes rametes per decorar
1 polsim
de pebre
2 talls
de pernil
1.Agafarem
un tros de paper de forn i el disposarem sobre el plat del microones, sobre i
distribuirem els talls de pernil i taparem amb un altra fulla de paper de forn.
Ho posarem a potencia baixa un minut, si passat el temps no s’ha assecat el
continuarem posant a intervals de 10 segons fins que sigui sec. El retirarem i
el reservarem.
2.Retirarem
la pell del meló i també totes les llavors i la polpa la farem a trossos i els
anirem deixant dins un bol gran.
3.Al bol
del meló i afegirem les fulles de menta neta, el polsim de pebre i la crema de
llet, i amb la batedora elèctrica ho triturarem tot fins que sigui molt fi,
opcionalment ho podeu passar pel colador xines.
4.Ho
deixarem a la nevera un mínim de dos hores per a que sigui ben fresquet.
5.Ho
servirem en un plat fondo o un bol individual amb uns trossets del pernil
assecat sencer o a trossets això ja va al gust de cadascú i un ramet de les
fulles de menta.
Bon profit a tots!!!
Bon profit a tots!!!
I què bona ha de ser!!!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga