Aquest plat crec que no te secret, però es tan
bo i a l’estiu entra tan be i es tan fàcil de fer que crec que l’havia de
compartir amb tots vosaltres! Si els acompanyeu d’uns ingredients casolans li
canvia el sabor al 100%
Ingredients: (per a 2 persones)
4 ous de Pagés
4 c/s de maionesa feta a casa AQUÍ
2 tires de tonyina en conserva AQUÍ
1.Posarem els ous dins una olla i a foc fort,
quan bulli l’aigua contarem uns 15 minuts apagarem el foc. Posarem les ous sota
l’aigua freda per a que refredin i així poder-los pelar més fàcilment.
2.Un cop freds els pelem i els tallem per la
part ampla de l’ou així ens quedaran unes meitats mes grans.
3.Amb cura retirarem els rovells de l’ou en un
plat, quant els tinguem tots els barrejarem amb la maionesa i la tonyina, tot això
ho aixafarem amb una forquilla fins que tinguem una pasta homogènia.
4.Seguidament i amb l’ajuda d’una cullera
tornarem a reomplir els forats dels rovells amb aquesta pasta amb cura de
tenir-ne per a tots els ous.
5.Opcionalment es pot acompanyar amb unes
fulles d’enciam per aquí ja per a gustos colors que diuen.
Bon profit a tots!!!
Els ous farcits de tonyina m'encanten, sense més! un dels meus plats preferits de l'estiu ;)
ResponEliminaNo poden faltar a l'estiu!!! Són tradició!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga