Avui amb aquesta entrada voldria celebrar el
dia mundial del pa i presentar-vos la meva joguina culinària, la Taurus Mycook.
He volgut elaborar un pa una mica diferent i de pas començar a prendre alguna
idea per la castanyada i que millor que un pa de bolets ja que estem en plena
temporada!
Ingredients:
400gr de farina
200gr d’aigua
50gr d’oli d’oliva
30gr de llevat fresc premsat
2 culleradetes de cafè de sal
1 culleradeta de cafè de sucre
25gr de barreja de bolets secs
10gr de llavors de sèsam i més per decorar.
1.Introduirem els bolets al vas del robot i
programarem 10 segons a velocitat 7.
2.Introduirem tots els ingredients al vas
posant en un costat la sal i en un altre el llevat i programarem 2 minuts,
sense temperatura a velocitat AMASADO sense la paleta amasadora.
3.Retirem la massa del vas i en fem una bola,
la deixarem reposar en una safata de forn amb paper unes dos hores tapada amb
un film de plàstic untat amb oli i a sobre un drap de coto.
4.Passat el temps haurà d’haver duplicat el seu
volum inicial, li farem uns talls amb un ganivet, decorarem amb el sèsam i
tirarem una mica de farina per sobre.
5.Pre escalfarem el forn a 220ºC i quan sigui
calent i posarem el pa a coure uns 25 minuts. Passat el temps i amb un color
bonic el deixarem refredar sobre una reixa.
Bon profit a tots!!!
hummmmmmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaBona entrada per commemorar el dia del pa!!!!Mmmmmm...
ResponEliminaPetons,
Olga