Ja ben
endinsats al fred be de gust coses més aviat calentes. Avui presentarem
uns espinacs servits amb cassoleta i que poden ser ideals per un dia una mica
més festiu, com que surt de la típica "verdura bullida" arriscaria a
dir-ne verdura de diumenge i que ens acompanyaria molt be una bona cassoleta de
pollastre.
Ingredients:
300gr
d'espinacs bullits
1 all
1 bon
grapat de pinyons
1
rajolí de llet
formatge
emmental
oli
d'oliva
1.En
una paella amb una mica d'oli d'oliva sofregirem l'all tallat a lamines fines,
o si no us agrada trobar l'all el rallarem. Tot seguit tirarem els pinyons i
els hi donarem unes voltes per a que es barregin els sabors.
2.Tirarem
els espinacs i els anirem sofregint fins que canviïn una mica de color
aproximadament uns 10 minuts, al final de la cocció els amorosirem amb una mica
de llet per a que no quedin tan secs. Pre escalfarem el forn amb el gratinador.
3.Els
servim en unes cassoletes de fang els i tirarem formatge emmental rallat per
sobre, els enfornem un parell de minuts i quan el formatge sigui fos ho
retirarem.
4.Ho
servirem calent i si es vol es pot acompanyar amb unes torradetes d'all.
Bon
profit a tots!!!
Aquest plat m'encanta!!! Els espinacs és una de les meves verdures preferides!!!! M'agraden de tota manera!!!
ResponEliminaPetons,
Olga