Uffffff!!! Quants dies sense ser per aquí,
espero posar-me al dia perquè tinc unes quantes receptes pendents per a
publicar i tinc ganes de compartir-les amb vosaltres!! Aquest temps que no he
publicat he tingut mostres de gent que esperava alguna coseta així que GRÀCIES
per fer-me saber que hi éreu!! Avui us deixo amb una crema de tardor però apta
per a fer tot l’any. Espero que us animeu a fer-la!!!
Ingredients: (2-3 persones)
400gr de ceps congelats
1 ceba petita
3 vasos d’aigua +-
un grapat de pinyons
llet
1 rajolí de crema de llet
2 cullerades de mantega
sal i pebre
1.En una olla petita i posarem la mantega i
quan sigui desfeta i sofregirem la ceba i els pinyons a foc suau fins que sigui
ben cuita casi be caramel·litzada.
2.Incorporarem els bolets els i donarem unes voltes
fins que mes o menys hagin deixat anar tota la seva aigua i llavors
incorporarem l’aigua i deixarem bullir uns 20 minuts, ha de quedar el líquid bastant
reduït inclús una mica espès. Apagarem el foc i deixarem que temperi una mica.
3.Ho rectificarem de sal i de pebre i ho
triturarem molt be. Al final i tirarem la crema de llet i ho barrejarem molt
be.
4.Amb la llet l’hem d’escalfar una mica i
batre-la fins a fer escuma de llet.
5.Ho servirem amb vasos amples, primer hi
posarem una bona quantitat de crema de ceps i per sobre l’escuma de la llet. S’ha
de servir calent.
6.Aquest plat el vaig acompanyar amb un
entrepà fullat de bolets.
Bon profit a tots!!!
quina pasada de recepta
ResponEliminaOoohhh!!! La crema és molt bona,però l'entrepà........mmmmm....
ResponEliminaPetons,
Olga