Avui us deixo amb l’acompanyament que vaig fer
al Capuccino de ceps, un plat molt fàcil i que us pot servir per acompanyar el
que més us agradi. També el podeu convertir amb un plat principal per una ració
més gran i acompanyat amb una barreja d’enciams.
Ingredients:
400gr de bolets barrejats o gírgoles o
rovellons...
1 placa de pasta fullada
oli
all i julivert frescos
1.Tallarem la pasta fullada en rectangles més
aviat petits i els posarem en una plata de forn. Pre escalfem el forn a 180ºC i
quan sigui calent enfornarem uns 20 minuts o fins que la pasta sigui d’auradeta.
Retirarem del forn i deixarem que es refredin.
2.En una paella i posarem un rajolí d’oli d’oliva
i sofregirem els bolets fins que siguin cuits. Al final de tot i tirarem una
mica d’all i julivert picat li donarem unes voltes i retirarem del foc.
3.Per muntar el plat tallarem els rectangles
com si d’un entrepà es tractes, posarem una bona quantitat de bolets i ho
taparem amb l’altra part de la pasta fullada.
Bon profit a tots!!!
hummmmmmmmmmmm bonissim
ResponElimina