Ja tenim aquí un altra temporada més les
maduixes als mercats. Jo no puc resistir-me a elles que bones que son i fan
bona parella amb qualsevol cosa! Avui us deixo una recepta més aviat fàcil i
que de segur l’heu provat alguna vegada!
Ingredients:
Maduixes
Vinagre de vi blanc
Sucre en abundància
1.Rentarem, tallarem les fulles i partirem les
maduixes en trossos a gust del consumidor.
2.Les posarem totes dins un bol, les regarem
amb vinagre (un bon raig) i per sobre el sucre i les barrejarem be.
3.I ara les deixarem reposar 4-5 hores o d’un
dia per l’altre dins la nevera. Si les aneu observant veureu com elles mateixes
deixen anar un suc i s’estoven una miqueta. Que bones!
4.Les serviu tal qual amb una mica del suc i
llestos. Pels més gormands també s’accepta acompanyar-les amb nata o gelat.
Bon profit a tots!!!
M'encanta aquesta recepta, a casa la fem multitud de vegades (fins i tot amb vinagre de Módena), i sempre, quan en parlo amb la gent em miren com dient: maduixes i vinagre? estás boig?
ResponEliminaEstan genials!!
Petons.
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
No les he macerat mai en vinagre!!! Ho hauré de provar......
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Aquesta és la recepta que feia el meu pare, però amb qualsevol vinagre!! i queden espectacular!!!
ResponElimina