Avui us deixo amb una recepta de
reaprofitament, aquest cop aprofitarem la crema pastissera que va sobrar de les
coques o de qualsevol altra elaboració que feu duran l’any. Així que els
puristes de les natilles no llegiu això per que poder us agafarà qualsevol mal,
però avui del que tracta es de aprofitar aquell menjar que ja tenim i no sabem
que fer-ne.
Ingredients: (per a 2 natilles)
150gr de crema pastissera (recepta aquí)
llet
canella
1.Posarem la crema en un bol i amb cura anirem
tirant rajolins de llet i anirem barrejant amb les barilles manuals fins que s’integri
la llet i tornarem a tirar-ne un altre rajolí així fins que aconseguim la consistència
de natilles.
2.Servim les natilles en cassoletes o bols
petits i els posem una estona a la nevera.
3.Just en el moment de servir i posarem una
mica de canella en pols per sobre.
4.Tambe les podeu servir amb una galeta maria,
que la posareu sencera i just abans de posar les natilles a la nevera.
Bon profit a tots!!!
Està molt bé aquesta recepta!!! Perfecta!! Hem d'aprofitar-ho tot. Ja sé que faré quan em torni a sobrar crema pastissera!
ResponEliminaPetons,
Olga