Per mi els batuts son boníssims , els vaig
descobrir quan començava a sortir amb el Xavi i hem portava al Bagues Centre, allí
hi ha la Farggi i sempre acabàvem fen qualsevol cosa allà, mira que de gelats
per a triar i remenar però els batuts us asseguro que eren boníssims!! Doncs be
com que ara ja no hi solem anar gaire perquè estem molt be a caseta els dos, de
tant en tant m’agrada recordar vells moments i els preparo a casa i la veritat
que no hi ha ni punt de comparació, que bons els trobo a casa!!! Serà perquè
els faig amb fruita i no amb gelats... no ho se però la veritat que surten boníssims!
Per les que sou mames i teniu problemes amb els nens, he trobat que es una molt bona idea per a
camuflar la fruita o la llet, ara segur que vosaltres en sabreu molt mes que
jo!
Ingredients:
10 maduixes grandetes
1 plàtan
200ml de nata per muntar en el seu defecte
per a cuinar també serveix
250 ml de llet
50gr de sucre
1.Netejarem les maduixes, els hi traurem
les fulles i les tallarem a trossets. Pelarem el plàtan i el tallarem també a
trossets.
2.Ho posarem tot dins un bol, la fruita,
la nata, la llet i el sucre, hi ho batrem amb la batedora elèctrica uns 3-4
minuts, fins que estigui tot molt ben triturat i per sobre ens faci una mica d’escuma.
Si es molt espès i tireu un rajolinet
mes de llet.
3.Si ho volem ben fresquet o posarem a la
nevera 1 hora, i si no, ho servirem en vasos, copes, tasses..., el que mes ràbia
us faci i ja esta llest per a degustar. Amb una palleta es mes bo!, ara si no
en teniu doncs a glops!
Bon profit a tots!
hola guapa, avui una coseta bonisssssima, aixó m'agrada.
ResponEliminaPetonets