Amb els temps que corren podem menjar molt be sense gastar-nos gaires
diners. Avui proposo un filet de porc amb una salsa de pebres boníssima.
Aquesta carn es molt tendra i es molt mes assequible que el filet de vedella
que es molt mes car. I jo crec que amb els pebres li dona un contrast molt bo i
ràpid de fer.
Ingredients:
1 canya de filet de porc
1 cullerada de mantega
½ vas de conyac
150gr de crema de llet
Pebres barrejats
Sal
1.Tallar la canya en 4 trossos i salar. La marquem a foc suau a la
planxa fins que estigui la carn al punt, la trèiem del foc i la reservem.
2.A la mateixa paella i a mig foc, tirarem la cullerada de mantega i quan
sigui desfeta i tirem pebre al gust, casi bé mitja culleradeta ben bona, jo
utilitzo un molinet que te 4 classes de pebre.
3.Seguidament i posarem els medallons del filet i el conyac i
seguidament l’encendrem amb un encenedor. Deixarem que redueixi tota la flama i
així li traurem tot l’alcohol al conyac.
4.Quan deixi de fer la flama i tirarem la crema de llet i deixarem que
redueixi una mica 2 o 3 minuts.
5.Quan tinguem la salsa al gust ja tenim el plat llest.
6. Ho podem acompanyar amb uns brots d’enciam o amb una mica de puré de
patates.
Bon profit a tots!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada