Aquest
plat avui el dedico a la Laura la meva cosina política i al meu cosí David, que
fa poc més d’una setmana que han set pares d’una nena preciosa. Des d’aquí els
hi deixo la meva felicitació publica i la nostra felicitats envers a ells,
Moltes Felicitats!!!. Amb la Laura moltes de les converses que tenim a vegades
van encaminades a la cuina i un dia parlant de verdura, parlàvem d’una recepta
del blog de la cuina de sempre i de la patata amb coliflor i bacallà amb all i oli de julivert i que això no era un plat de verdura qualsevol si no un plat de
verdura de diumenge, i això va fer certa gracia i aquí voldria deixar la meva
petita aportació als plats de verdura de diumenge una mica mes senzill però per
això no menys bo!!!
Ingredients:
1 col i
flor
2 patates
mitjanes
100gr de
pernil dolç o pernil de pavo
bechamel
formatge
ratllat
sal
1.Posarem
un olla gran plena d’aigua al foc amb un sarpadet de sal i la deixarem fins que
arranqui el bull.
2.Prepararem
la col i flor i la deixarem a ramets petits, pelarem la patata i la tallarem a
daus grans.
3.Si
l’aigua bull posarem les verdures dins l’olla i les deixarem bullin uns 20
minuts per a que quedin ven toves. Passat aquest temps les retirem del foc i
les escorrem be amb un colador.
4.Mentres
prepararem la bechamel tal i com vam fer fa uns dies, la recepta aquí, i
tallarem el pernil a daus petits.
5.En una
safata de forn posarem les verdures al fons, els daus de pernil per sobre, la
bechamel i acabarem el plat amb formatge rallat per sobre.
6.Acabarem
el plat al forn gratinant-lo uns minuts al forn fins que sigui una mica daurat.
Bon
profit a tots!!!
Juas juas !!! Bona recepta !!!
ResponEliminaQuina col-i-flor de festa!!! Quin vestit més xulo li has fet!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga