Ara
estem en època de calçots i igual que l’any passat uns deixo amb una recepta
per aprofitar aquells calçots que us poden quedar. Aquesta es molt senzilla i
el resultat es excel·lent!! Us be de gust una truita de calçots?? Doncs som-hi!!
Ingredients:
10 calçots
5 ous
sal
oli
llet
1.Rentarem
els calçots i els i traurem la primera capa per evitar que quedi una mica de
terra.
2.Tallarem
els calçots aprofitant la part blanca. El tallarem a rodanxes molt fines, casi
bé en lamines.
3.En una
paella i tirarem un rajolí d’oli d’oliva i anirem sofregint els calçots a foc
molt suau com si els volguéssiu caramel·litzar, veureu que es tornen
transparents, s’estoven i poc a poc agafen una mica de color, quan siguin al
punt rectifiquem de sal apaguem el foc i reservem.
4.En un
bol posarem els ous, un rajolí de llet i els batrem amb energia. Incorporarem
els calçots i ho barrejarem ben be.
5.En una
paella i tirarem uns gotes d’oli i a foc mig i tirarem el preparat per la
paella, deixarem que qualli vigilant de que no es cremi i quan sigui al punt
aproximadament uns 3-4 minuts, amb l’ajuda d’un plat donarem la volta a la
truita i deixarem que qualli per l’altre costat repetirem l’operació i ja tenim
la truita llesta.
6.Acompanyada
amb una mica de pa amb tomata i una bona amanida tenim un sopar ideal!
Bon
profit a tots!!!
mare meva te questa per lleparse els dits
ResponEliminaLa vaig fer diumenge. Hem va quedar boniiissima!!! Gracies per compartir.ho!
ResponElimina