He vist la necessitat de començar un blog, ja que la cuina a despertat molt interes en mi! M’agrada el que faig i voldria compartir-ho amb família, amics i perquè no, tothom que ho llegeixi. Espero que les meves receptes us puguin ajudar ja que la satisfacció que dona un menjar casolà no te paraules;La meva experiència no es pot comparar amb la de mares i padrines que han dedicat tota la vida a la cuina però espero que d’aquí uns anys això hem serveixi com experiència. Que comenci la cuina!
Blog de cuina tradicional dolça i salada!
dilluns, 15 d’abril del 2013
ARRÒS A LA CUBANA
Avui us deixo amb un d'aquells bàsics de cuina que son tant i tant recurrents quant vas amb presses o no t'has recordat de treure res del congelador. Amb 3 ingredients poder fer un plat tant i tant complert i tant i tant bo!!! Espero que us agradi tot i que la dificultat es 0!
Ingredients: (per a 2 persones)
200gr d'arròs
1 pot petit de tomata fregida de conserva (o tomàquet sofregit de compra)
2 ous
2 grans d'all
1 rajolí d'oli
sal
1.En un caço posarem aigua abundant a bullir amb el rajolí d'oli, un sarpadet de sal i els dos grans d'all, quan arrenqui el bull i posarem l'arròs i deixaré que bulli uns 20 minuts. Quan sigui cuit el retirarem del foc i l'escorrem molt be per a perdre tot l'excés d'aigua.
2.En una paella posarem a escalfar la tomata, quan sigui calenta la mantindrem al mínim per a que no refredi.
3.Emplatarem l'arròs i per sobre i tirarem una mica de tomata.
4.En una paella amb abundant oli farem dos ous ferrats i en posarem un sobre de la tomata de cada plat. Aquest pas serà l'últim així ens assegurem de que ens menjarem el plat ben calent.
5.Nomes queda servir el plat i disfrutar d'un bon arròs a la cubana. Hi ha gent que varia una mica el plat i posa mig plàtan fregit al costat, això ja us ho deixo al vostre gust.
Bon profit a tots!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Tens un premi al meu blog!!!!
ResponEliminaChus
que t'ha tocat la loteria?????????????
ResponElimina