Jo a un nen petit no li puc dir que no i més
quan m’ofereix una recepta que va trobar a la revista dels Supers. La cosa més
o menys va anar així, un dissabte qualsevol rebo un whatsapp de la Sandra
companya meva de feina i la convera anava així:
Sandra: Hola Agri!
El Biel (fill de la Sandra) t’ofereix aquesta recepta... i una foto
Jo: A aquest nen tan guapo no li puc dir que
no
El
faré i el penjaré per a ell
Sandra: Que dius ara?
Quina gràcia li farà!!!
M’ha fet gracia perquè fullejant
la revista dels Supers m’ha dit:
Mare, diga-li a aquella amiga teva que fa pastissos i gelats, que podria
fer això!
Pobre ja no m’ha proposat que ho fes jo!! Si es que ja hem coneix!!
Jo: A nosaltres també ens ha fet molta gràcia!
Ingredients:
3 plàtans
100gr de nous pelades i a trossos
100gr de xocolata negra a trossos
125gr de mantega
250gr de farina
150gr de sucre
50gr de sucre candi
3 ous
canyella
1 iogurt
un sobre de llevat
1.Peleu els plàtans, talleu-los i aixafeu-los
amb una forquilla.
2.En un recipients barregeu-hi els ous, els
sucre blanc i el sucre candi, la mantega una mica tova, el iogurt i el plàtan.
3.Quan tot estigui ben lligat, aneu-hi afegint
la farina poc a poc amb un colador, el llevat i la canyella. Continueu
barrejant-ho fins que aconseguiu una massa ben lligada.
4.Ara ja podeu afegir els trossets de xocolata
i les nous. Heu de barrejar-ho bé.
5.Escalfeu el forn, poseu la massa en un
motlle rectangular i fiqueu-lo al forn a coure durant una hora a uns 180ºC.
6.Per saber si es cuit el punxeu amb un
escuradents i per a que no s’enganxi al motlle unteu-lo amb mantega i farina prèviament.
Doncs si que la gent es recordi de mi em fa moltíssima
il·lusió i més quan les coses son tan innocents com aquesta en concret! A disfrutar
dels nens família!!
Bon profit a tots!!! I aquest cop especialment
al Biel i la Sandra!!!
MMMmm....quin plumcake!!! Amb nous i xocolata!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga