Aquí la calor ja comença a apretar i no sabeu
de quina forma!! Així que podríem dir que ja ha començat l’època de gelats,
granissats, orxata fresca i tot allò que serveix per a combatre la calor! Doncs
be ahir amb les companyes de feina parlàvem de geladeries i les seves
especialitats, que si “cubanos”, que si “coreanos”... i també va sortir aquesta
mescla per allà al mig però sense aclarir-se ben be de com es deia, jo fa temps
que la conec be i amb el nom de valencià, se que no te cap secret i mes fàcil impossible
però em fa gracia compartir-ho amb ells, així que avui aquesta entrada va per
al meu grup de feina, per a que el puguin fer i degustar a casa amb els que més
estimen!!!
Ingredients: (per a 2 copes)
4 taronges grans de suc
2 boles de gelat de vainilla
1.Previament posarem les taronges un parell o
tres d’hores a la nevera per que siguin ben fresques.
2.Tallar per la meitat les taronges i exprimir-les
per treure tot el seu suc.
3.Servir el suc en unes copes o vasos de còctel,
el que mes ràbia ens faci.
4.Farem un parell de boles de gelat de
vainilla generoses i les posarem dins el suc, una a cada copa.
5.Ho servim immediatament acompanyat d’una
cullera per a menjar-nos el gelat.
Bon profit a tots!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada