He vist la necessitat de començar un blog, ja que la cuina a despertat molt interes en mi! M’agrada el que faig i voldria compartir-ho amb família, amics i perquè no, tothom que ho llegeixi. Espero que les meves receptes us puguin ajudar ja que la satisfacció que dona un menjar casolà no te paraules;La meva experiència no es pot comparar amb la de mares i padrines que han dedicat tota la vida a la cuina però espero que d’aquí uns anys això hem serveixi com experiència. Que comenci la cuina!
Blog de cuina tradicional dolça i salada!
dijous, 25 d’octubre del 2012
POLLASTRE AMB POMA I SALSA DE CANYELLA (POLLASTRE DE TARDOR)
Aquest plat no es de collita propia, el vaig veure l'altre dia al programa cuines de tv3 i vaig pensar que no s'hem podia escapar! Aquí el teniu tret d'algun petitet canvi que jo he fet per adaptar-lo al gust de casa.
Ingredients:
2 pechuges de pollastre tallades a tires o a filets, es indiferents, un dia de cada manera...
2 cebes petites
4 alls
1 raig de conyac
1 vas de caldo de pollastre
1 fulla de llorer
1/2 cullerada de postres de canyella
2 pomes petites
1 nou de mantega
sal
pebre
farina
oli
1.Salarem les pechuges i tot seguit les enfarinem. En una caçola i posem 1/2 dit d'oli i quan sigui calent marcarem la carn, quan sigui cuita la retirem de la caçola.
2.En aquest oli i sogreguirem les cebes tallades a juliana i els alls a foc suau. Quan sigui cuita afeguirem la carn, el raig de conyac i pujarem el foc per a que redueixi l'alchol. Al minut mes o menys i tirarem el caldo la fulla de llorer i la punta de canyella deixarem el foc a la meitat i deixarem fer un xup xup uns 10 minuts.
3.De mentres pelarem les pomes i les tallarem a dauets. Passat el temps treurem les pechuges, els alls i el llorer i amb la salsa restant la passarem per la batedora electrica, l'afeguim un altre cop a la caçola i tirarem la nou de mantega per a que lligui una mica la salsa i rectificarem de sal i pebre, per sobre i tirarem la poma i les tires de carn ho deixarem coure 5 minuts mes i ja tenim un plat de tardor i molt bo!!!
Bon profit a tots!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La maçana m'encanta per fer les salses.....Queden tan suaus.....A més, amb el pollastre hi diu molt.
ResponEliminaSalut i petons,
Olga