Que millor que un sorbet per anar fent baixar un bon dinar i si es el dinar de Nadal encara millor!! Nomes dir-vos que aquest sorbet es refrescant i d'hivern i que a més a més quedareu la mar de bé! Es facil de fer i amb un resultat espectacular!
Ingredients: ( per a 8 persones)
1 litre de sorbet de llimona
8-9 mandarines
1 benjamí de cava
1.Pelarem les mandarines i les passarem per la liquadora per a obtindren el suc. Ens han de sortir uns dos vasos. I si no teniu liquadora doncs treieu el maxim de pell blanca de la mandarina la tritureu amb la batedora de ma i despres ho passeu pel xino.
2.Barrejarem el litre sencer de sorbet amb el suc de mandarina i ho barrejarem molt be. Tot seguit i tirem el benjamí de cava i ho acabem de barrejar be.
3.Ho posarem una hora al congelador per a que agafi una mica de consistencia.
4.Ho servim en copes o en vasos alts i llestos per a continuar menjant!!
5.Si ho feu de avui per dema millor treure el sorbet mitja hora avans per a que perdi una mica de fred.
Bon profit a tots!!!
M'encanta!!! El sorbet de mandarina és molt bo, refrescant i digestiu!!! ...i el puntet de cava....festa total!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga