Avui us
deixo amb un altre basic de cuina. Una salsa bechamel, aquesta feta amb farina
de panís i no es tan pesada com la clàssica. Des del dia que la vaig provar
sempre l’he feta així i la veritat que no falla!! A casa la tieta en vam fer 2
litres de cop i fàcil i ràpid!!
Ingredients:
15gr de
farina de panís (maicena)
250ml de
llet
1
culleradeta de cafè de ceba en pols
sal
pebre
1.Separem
en un vas 3 dits de la llet i desfarem en fred la farina. Ho reservarem.
2.En una
olla petita posarem la resta de la llet, amb un polsim de sal, un polsim de
pebre i la ceba en pols, quan bulli i tirarem la llet amb la farina que hem
reservat abans i amb un batedor manual anirem barrejant fins que espessí, amb
un parell de minuts ja tindrem la salsa bechamel apunt.
3.Aquesta
salsa es molt versàtil ja que ens serveix per acabar un munt de plats, des de
els famosos canelons, passant per un gratinat de macarrons o per unes
verduretes al forn. No ens descuidem que la salsa bechamel es la base de les
croquetes i que també es pot fer amb farina de panís posant 10gr més de farina.
Bon
profit a tots!!!
jo tambe faig bexamel, pero no la faig aixi!!!! Pero segur que aquesta esta bonissssima..Petonets.
ResponEliminaI quan tenim la beixamel feta en podem fer mil i un usos!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Està molt bé que expliquis aquests bàsics de cuina.
ResponEliminaA vegades semblen molt senzills pels que estem molt per la cuina, però no ho és pas tant! A més que cadascú té els seus truquets! ejje!
ptns!!