Amb
aquesta entrada dono per començada la temporada de gelats al Pla. La caloreta
comença a deixar-se veure i que millor que un gelat per a refrescar-se? Avui us
deixo amb un ingredient fàcil de fer i que ens ajudarà a que els nostres gelats
no continguin gens de cristalls de gel i tinguin una gran cremositat!!!
Ingredients:
1 sobre
de cada de litines o gasoses
150ml
d’aigua
350gr de
sucre
1.Posarem
l’aigua a bullir i quant arribi als 50ºC i tirarem el sucre i barrejarem,
continuarem escalfant i quan arribi la temperatura als 80ºC, serà el moment de
posar el sobre blanc (l’àcid màlic i tartàric), ho barrejarem tot molt be i
seguidament ho retirarem del foc.
2.Deixarem
reposar uns 10 minuts que la temperatura baixi fins als 60ºC i posarem el sobre
lila (bicarbonat sòdic) i barrejarem i deixarem refredar completament.
3.Dins
un pot de vidre i ens guardarà be dins la nevera fins a un any llarg.
Bon
profit a tots!!!
Molt interessant la recepta! gràcies per compartir-la
ResponEliminajo estic esperant a veure si surt la gelatera del lidl per atacar... espero que no tardi! igualment, mentrestant, els faré a mà i aquesta recepta em va de perles! Una abraçada!
ResponElimina