Ara que ja estem ben entrats a la calor no
apeteix gaire de guisar i d’estar a la cuina i la gana també minva una mica perquè
l’únic que apeteix son coses ben fresques, així que la meva proposta per avui
es una amanida amb llegum, una mica de verdura i proteïna. Un plat ben complert
i acompanyat amb un bon tall de síndria treu tota la calor que portem a sobre!!
Ingredients: (per a 2 persones)
1pot de cigrons cuits
1 ceba petita
1 tomata ben gran d’amanir
½ pebrot verd
10 olives farcides
2 talls d’embotit de pernil de pavo
tonyina en oli d’oliva AQUI
10 anxoves de conserva
oli, vinagre i sal (opcional)
1.Rentem els cigrons amb aigua freda. Rentem
les verdures i pelarem la ceba.
2. Tallarem tots els ingredients, menys els
cigrons, a quadrats petits.
3.Posarem totes els ingredients i els cigrons
dins un bol gran i amb un parell de culleres grans ho mesclarem per a que es barregi
tot.
4.Si be de gust ho amanirem una mica, jo
aquesta amanida la prefereixo al natural.
5.Si la feu una estoneta abans la poseu a la
nevera per a que sigui ben fresqueta i així serà més bona! Penseu que aquest
plat també es ideal per a portar al tuper per la feina.
Bon profit a tots!!!
Jo la preparo d'una manera molt semblant!!!! Bona amanida!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Jo també preparo amanides de llegum, son bonissimes
ResponElimina