Aquest plat es d’aquells que no
et dona gaire feina i que a casa ens agrada molt. Sempre que en faig nomes mengem
mandonguilles, ara això si queda la cassola ben neta.
Ingredients: (per a 3 persones)
25 mandonguilles
1 ceba gran
500gr de patata
100gr de pèsols (aquest
cop no en tenia i no n’he posat)
4 dents d’all
250ml de caldo
125ml de vi blanc
Pebre vermell dolç
Llorer
Oli
Farina
Sal
1.Enfarinem les mandonguilles i
les enrossim en una cassola amb una mica d’oli. Quan siguin fetes de fora les trèiem
de l’oli i les reservem.
2.En el mateix oli posarem la
ceba picada finament a sofregir juntament amb els alls xafats, un polsimet de
sal i el llorer. Tot això ho sofregirem lentament. Quan tinguem el sofregit
apunt i tirarem una cullerada sopera de farina i li donarem unes voltes per a
que espesi, tot seguit i tirarem el vi blanc.
3.Pujar el foc i tirar tot seguit
les mandonguilles, esperem una mica a que redueixi el vi i tirarem el caldo i
baixarem una mica el foc. Als 5 minuts i tirarem una cullerada de pebre vermell
dolç i ho barrejarem.
4.Arribat aquest punt i tirarem
els pèsols i ho courem uns 15 minuts.
5.Mentrestant tallarem les
patates a daus i les fregirem en oli abundant. Quan siguin llestes les tirarem
dins la cassola ho courem tot junt 5 minuts mes i llestos.
6.Aquestes mandonguilles les
podem acompanyar també amb bolets passats per la paella en substitució de les
patates.
Bon profit a tots!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada