Qui no li ha passat mai
que els plàtans s’han madurat més ràpid del que un esperava??? Doncs be aquí uns
deixo amb un gelat per aprofitar aquests plàtans massa madurs i que no tindríem
temps ni a menjar! I ara que be l’estiu es una molt bona opció un gelat de plàtan…
Ingredients:
4 plàtans aproximadament
uns 500gr
200ml de nata
150ml de llet
50gr de sucre
50gr de sucre morè
1 cullerada sopera d’essència
de vainilla
1.Ho
triturarem tot junt amb la batedora elèctrica i ja esta!!!!!!!!!!
2.Posarem
la barreja en un tuper i ho posarem al congelador. Quan faci una hora que es al
congelador ho traurem i trencarem la capa de gel que s’ha format a sobre.
3.Aquesta operació la repetirem unes 4 o 5 vegades i llavors ja
ho podrem deixar tota la nit al congelador perquè ens haurà quedat amb una
textura cremosa.
Bon profit
a tots!!!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina