Crec que
encara no havia penjat cap recepta amb pasta, doncs aquí us deixo uns macarrons
bastant bons per ser que no porten gairebé res!
Ingredients: (per a 2 persones)
200gr de
macarrons
2 formatges
fresc individuals
1 llauna de
xampinyons
Un rajolí
de llet
All
Julivert
Sal
Formatge emmental
1.Bullim
els macarrons amb aigua abundant i sal fins que siguin cuits, aproximadament
uns 8 minuts. Els retirarem i els escorrerem de l’aigua.
2.En una
paella sofregim els xampinyons fins que siguin cuits i els condimentarem amb
all i julivert, els reservem.
2.En la
mateixa paella i tirarem el rajolí de llet i el formatge fresc xafat amb una
forquilla i li donarem escalfor fins que el formatge es desfasi tot el possible,
unirem els xampinyons al formatge fresc i li donarem unes voltes.
3.Tirarem
els macarrons a la paella on tenim la salsa i li donarem unes voltes.
4.Ho servim
amb una mica de formatge emmental per sobre.
Bon profit
a tots!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada