De tant en
tant m’agrada menjar xinès, però com que no sempre es pot anar al restaurant m’he
improvisat un pollastre a la llimona estil xinès que no te res d’envejar al que
fan ells i per treure el “mono” dona molt el pego.
Ingredients: (per a 2 persones)
2 pits de
pollastre
El suc d’1
llimona
1
culleradeta d’edulcorant líquid, mel o sucre
150ml d’aigua
2
cullerades soperes de salsa de soja
1 cullerada
sopera de maicena
1.Tallem
els pits a daus grans. Desfarem la maicena amb l’aigua freda i també i posarem
l’edulcorant i el suc de la llimona i ho barregem be.
2.Amb un rajolí
d’oli courem els daus de pollastre i quan siguin cuits i tirarem la salsa de
soja i deixarem que redueixi.
3.Baixarem
el foc i tirarem el got de l’aigua amb la maicena i el suc de la llimona.
4.Ho
barrejarem constantment fins que la salsa lligui i ja tindrem el nostre
pollastre xinès llest!
Bon profit
a tots!!!
Una receta senzilla y con buena pinta :)
ResponElimina