Avui us porto una recepta
d’aquelles que fa festa i que tampoc porta gaire feina. Aquest pollastre va
sorprendre pel tendre i pel gust de bolets que li va quedar en fi boníssim!!!
Ingredients: (per a 2 persones)
4 talls de pollastre
1 ceba mitjana
250gr de bolets congelats
150gr de tomata triturada
Llorer
Timó
Julivert
2 alls
Sal
½ vas de conyac
500ml de caldo
1.En una cassola daurarem
el pollastre amb una mica d’oli i quan tingui un bon color el retirarem.
2.En el mateix oli
sofregirem els bolets congelats, quan hagin deixat anar tota la seva aigua la
retirarem i la reservarem. Si convé tirarem unes gotetes d’oli i continuarem coent
els bolets uns 7 minuts més. Tirarem all
i julivert picat i ho courem 2 minuts més. Ho reservarem apart.
3.Tirem un rajolí d’oli i
sofregirem la ceba tallada amb juliana fins que sigui ben d’auradeta, tirarem
les herbes aromàtiques i la tomata i continuarem sofregint fins que sigui
llest.
4.Pujarem el foc, tirarem
el pollastre i el conyac i sense perdre temps l’encendrem amb un encenedor,
quan deixi de fer foc tirarem el caldo i l’aigua que teníem reservada dels
bolets i baixarem el foc i ho deixarem tapat fent xup-xup uns 10 minuts.
5.Passat el temps i
tirarem els bolets i ho deixarem coure uns 25-30 minuts més a foc suau. Si a
mitja cocció s’ha reduït molt la salsa i podem posar una mica més de caldo.
6.Aquest pollastre es
millor d’un dia per l’altre, però si no tenim temps i el fem al moment també es
bo.
Bon profit a tots!!!
Tal qual el fa la meva sogra!!!!! ...és boníssim!!!!
ResponEliminapetons,
Olga