Arribem al temps de les
pomes i com que es una fruita que serveix per a tot avui farem una tarta fàcil de
fer i molt bona! No se ben be el seu origen però diria que es Francesa ja que
es el mateix que el clafoutis de cireres així que si algú ho sap…
Ingredients:
3 pomes golden
3ous
100gr sucre
1cp essència vainilla
150ml llet
100ml nata liquida
50gr maicena
50gr de farina
Pinyons
Gelatina de poma
1.Primer pelarem les
pomes i les tallarem a trossets petits.
2.En un bol barrejarem
tots els ingredients i al final i posarem la maicena i la farina tamisada, quan
tinguem la massa feta hi podrem tirar la poma.
3.Pre escalfem el forn a
180ºC amb opció dalt i baix.
4.Agafarem un motlle de
base extraíble i l’untarem amb mantega i una mica de farina, hi tirarem la
barreja.
5.Quan el forn sigui calent
hi posarem la tarta i la tindrem aproximadament una mitja hora, sabrem que es
cuita quan al punxar amb un escuradents surt net.
6.Quan el trèiem del forn
deixarem refredar-la i la desmollarem.
7.Un cop fred hi tirarem
uns pinyons per sobre i la pintarem amb gelatina de poma per a fer-la mes
bonica a la vista.
Bon profit a tots!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada