Aquí la
recepta que us vaig prometre!! 100% aprofitament i la mar de bona!
Una
terrina de carn que es tan fàcil de fer que jo la vaig fer el mateix dia de
Nadal i desprès cap al congelador!! No necessita cocció ja que compacta amb les
gelatines naturals de les carns. Aquesta recepta la vaig veure al programa
Divendres de tv3 i la presentava la Carme Ruscalleda així que tots a
aprofitar!!
Ingredients:
(per 2 terrines)
Les
carns de la sopa de Nadal
Les
verdures que vulguem de la sopa de Nadal
1.Agafarem
un motlle de plumcake i el folrarem amb film de cuina vigilant que ens quedi
una mica penjant per poder tapar desprès la terrina.
2.Anirem
fent capes amb la carn les verdures i les pilotes llangonisses. Jo i vaig tirar
totes les carns i al mig vaig fer una capa de patata i un altra de pilota i
llangonissa. Ho hem d’apretar tot molt be per a que pugui compactar la terrina
amb el fred.
3.Tapem
la terrina amb el fil i sobre i posarem pes, jo i vaig posar un parell de brics
de llet, i ho deixarem 24hores a la nevera per a que compacti be.
4.El dia
següent ho desemmotllarem sobre una safata, el tallem i el podem congelar per
un altre dia.
5.Aquesta
terrina es ideal menjada una mica calenta, també dins un entrepà o feta a talls i passada una mica per
la planxa fins que quedi una mica torrada, acompanyada d’una amanida tenim un
sopar genial!!
Bon
profit a tots!!!
Uuauauau!!! Quina manera més original d'aprofitar la carn del caldo!! M'encanta!!!
ResponEliminaGràcies per aquesta gran idea!
Salut i petons,
Olga