Continuem
amb els plats Nadalencs. Avui us ensenyo els postres que vaig fer, uns coulants
de turró. En aquest postres hi tenen a veure 2 persones, la Patricia la meva
cosina, la qual em va despertar les ganes per preparar uns coulants de xocolata
divins i que les dos no vam parar fins que van sortir. I l’altra la Laura que
parlant profundament de cuina i de postres li vaig dir que no tenia ni idea de
que fer de postres per Nadal i llavors va sortir l’idea del coulants de torro i
al final així va ser!! Així que aquest va per elles dos!!
Ingredients: (per a 6 unitats)
200gr de
turró de Xixona
90gr de
farina
75gr de
sucre
30gr de
mantega
1.En una
paella torrarem la farina per a que no sigui crua uns 3-4 minuts, fins que canvií
de color.
2.Esmicolarem
el turró, i desfarem la mantega al microones uns 10 segons.
3.Posarem
tots els ingredients dins un bol i ho batrem amb la batedora elèctrica fins que
sigui una pasta homogènia.
4.Previament
agafarem unes flameres petites i les haurem untat amb mantega i espolvorejat
amb farina.
5.Repartirem
la pasta dins els motlles, els taparem amb un tros de plàstic film i les
deixarem al congelador fins al moment de coure. Aquest pas de congelació crec
que es indispensable per a que quedi el cor del coulant líquid.
6.Quan
els vulguem coure els retirarem ½ hora abans del congelador.
7.Prescalfarem
el forn a 180º, i quan sigui calent traurem el film que tapava els coulants i
els enfornarem uns 12 minuts. Cada forn es un mon i jo per a aconseguir uns
coulants perfectes vaig arribar a fer fins a 5 probes. Al vostre forn poder
seran 10 minuts o poder 13 així que ja sabeu a vigilar.
8.Els
retirem del forn, deixarem que refredin un parell de minuts i amb molta cura
desemmotllarem amb la ma molt ràpidament i els servirem en un plat decorat amb
una mica de xocolata desfeta o unes ametlles torrades.
Bon
profit a tots!!!
mare meva quina pasada de bo
ResponElimina