Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 13 de desembre del 2012

APERITIUS VARIATS


Desprès d’uns dies de parada tècnica torno a ser aquí amb el temps molt just per presentar-me a la ultima recepta del 15 i quina pena em fa!! Aquets mes els nois de els fogons de la bordeta i xocolata desfeta ens repten amb uns aperitius per nadal i jo com que no volia faltar he fet el que  he pogut!! Espero que us animeu!!

Piruletes de formatge i sèsam:



Brotxetes
Formatge parmesà rallat
Llavors de sèsam

1.Agafem el plat del microones sobre i posem un tros de paper de forn, disposem les broquetes, al centre i fins a cobrir la punta de dalt i posarem una muntanyeta de formatge i llavors de sèsam.

2.Introduim el plat al microones i ho deixem uns 3 minuts de tant en tant vigilem que no es cremin. Deixem que es refredin i ja tenim les piruletes de formatge fetes.

Broquetes variades:



De poma i codonyat
De pinya amb pernil
De tomates xerris i formatge fresc
De patata bullida i xoriç

1.Agafem les broquetes i anem intercalant els ingredients de cadascuna fins a fer el numero de broquetes que vulguem.

Crostinis variats:



De sobrassada i compota de poma i mel
De sobrassada i formatge de cabra i mel
De formatge de cabra i pinya
De formatge de cabra i nous

1.Torrarem el pan. Untarem les torradetes amb sobrassada i les muntarem.

2.Desfarem una mica el formatge de cabra i els acabarem de complimentar.



Bon profit a tots!!!

2 comentaris:

  1. Gràcies per tot aquest munt d'idees que ens dones per aperitius!
    SI que fa peneta si que s'acabi la recepta del 15...
    ptns!!

    ResponElimina
  2. Apa nena, quin munt de propostes senzilles i boníssimes ens portes!! Ens seguim veient per aquests móns virtuals eh?
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina