Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dilluns, 10 de març del 2014

MADUIXES MACERADES


Ja tenim aquí un altra temporada més les maduixes als mercats. Jo no puc resistir-me a elles que bones que son i fan bona parella amb qualsevol cosa! Avui us deixo una recepta més aviat fàcil i que de segur l’heu provat alguna vegada!

Ingredients:

Maduixes
Vinagre de vi blanc
Sucre en abundància

1.Rentarem, tallarem les fulles i partirem les maduixes en trossos a gust del consumidor.

2.Les posarem totes dins un bol, les regarem amb vinagre (un bon raig) i per sobre el sucre i les barrejarem be.

3.I ara les deixarem reposar 4-5 hores o d’un dia per l’altre dins la nevera. Si les aneu observant veureu com elles mateixes deixen anar un suc i s’estoven una miqueta. Que bones!

4.Les serviu tal qual amb una mica del suc i llestos. Pels més gormands també s’accepta acompanyar-les amb nata o gelat.



Bon profit a tots!!!






3 comentaris:

  1. M'encanta aquesta recepta, a casa la fem multitud de vegades (fins i tot amb vinagre de Módena), i sempre, quan en parlo amb la gent em miren com dient: maduixes i vinagre? estás boig?

    Estan genials!!

    Petons.

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
  2. No les he macerat mai en vinagre!!! Ho hauré de provar......
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Aquesta és la recepta que feia el meu pare, però amb qualsevol vinagre!! i queden espectacular!!!

    ResponElimina