Blog de cuina tradicional dolça i salada!

diumenge, 26 d’agost de 2012

COSTELLAR DE PORC AL FORN



Avui toquen unes costelles de porc, son molt senzilles de fer i això es el que les fan bones juntament amb l’acompanyament que hi hem fet!

Ingredients:

Patates
Ceba
Costellar de porc
Sal
Oli
Pebre
Vi blanc
1 rajolí de caldo

1.En una safata que pugui anar al forn la sucarem ambo li.

2.Pelarem i tallarem les cebes i les patates a rodanxes molt fines i anirem intercalant capes al fons de la safata, cada capa li tirarem un rajolí d’oli i un polsim de sal.

3.Sal pebrarem el costellar de porc i el posarem sobre el llit de patata i ceba i per sobre i tirarem un bon raig de vi blanc i un bon rajolí de caldo, entre els dos haurien de cobrir el llit de patata i ceba que em posat al fons.

4. Ho enfornarem a uns 170ºC i ho deixarem uns 20 minuts, passat aquest temps girarem la carn i deixarem uns 10 minuts mes.  Sabrem que la carn esta feta perquè es desenganxa de l’os.


Bon profit a tots!!!

1 comentari:

  1. Hola guapa tu

    Tinc que dir que queda molt bo, jo el faig molt semblan al teu, i sempre es un èxit total a la taula

    petonets Susanna

    ResponElimina