Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dissabte, 18 d’agost de 2012

PETIT BESCUIT DE PLÀTAN I XOCOLATA



El plàtan i la xocolata peguen molt be i aquí un bescuit petit per a dos persones per a degustar amb bona companyia.

Ingredients:

65gr de iogurt de plàtan
½ plàtan
2 ous
125gr de farina
125gr de sucre
60ml d’oli
7gr de llevat
60gr de xocolata negra a trossos petits

1.En un bol ho barregem tot amb les barilles elèctriques i amb la farina tamisada i el plàtan a trossos.

2.Pre escalfem el forn a 200ºC.

3.Posarem la mescla dins un motlle d’alumini untat amb mantega i farina i el posarem al forn una ½ hora.

4.Passat aquest temps el punxem amb un escuradents i si surt net podrem treure’l del forn i esperar a que refredi per d’esmollar-lo.

5.Decorem una mica al nostre gust i a disfrutar!


Bon profit a tots!!!

1 comentari:

  1. Mmmmm.....ha de ser boníssim!!! ..i facilíssim de fer!!!!
    petons,
    Olga

    ResponElimina