Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 4 d’octubre de 2012

MACARRONS AMB TONYINA

 
Els macarrons a cadascú li agraden d'una manera diferent però es que ami aquests amb tonyina i la salsa amorosida amb els formatgets hem torna boja, sinó proveu i ja hem direu alguna cosa!!

Ingredients: (per a 2 persones)

200gr de macarrons
2 llaunetes de tonyina
1 potet petit de tomata
1 ceba petita
3 formatgets en porcions
1 rajolí de llet
formatge rallat (opcional)
oli
mantega

1.Bullirem els macarrons amb aigua abundant i sal uns 8-10 minuts això ja va al gust de cadascú si vol la pasta al dente o mes cuita.

2.Mentrestant pelarem i rallarem una ceba i la posarem en una paella a coure amb un rajolí d'oli fins que sigui cuita llavors i tirarem la tomata natural i deixarem que sofregeixi tot junt fins que la tomata sigui cuita.

3.Ara es el moment d'afegir la llet i els formatgets i anar remenant fins que es desfaci tot, aconseguirem una salsa suau de tomata amb una cremositat i un toc de formatge al meu gust molt bo!

4.Posarem la tonyina a la salsa anterior i ho barrejarem tot be per a que s’amoroseixin tots els gustos, apagarem el foc.

5.Quan la pasta sigui cuita l'escorrerem i li posarem una mica de mantega, i ho barrejarem tot fins que la mantega sigui desfeta. Ho tornem a posar a l'olla i tirem per sobre la salsa i ho barregem tot molt be.

6.Emplatem i si es vol es pot tirar una mica de formatge ratllat per sobre.


Bon profit a tots!!!

3 comentaris:

  1. Què bons!!! A mi m'agrada molt preparar-los amb tonyina!!
    La meva iaia els feia molt bons i la meva sogra...els fa boníssims!!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina
  2. Senzills, fácils, sabrosos i rápids. M'encanten!!

    ResponElimina
  3. A mi també me'ls fa la meva iaia aquest macarrons!!
    I m'agraden molt!!
    ptns!!

    ResponElimina