Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dilluns, 15 d’abril de 2013

ARRÒS A LA CUBANA


Avui us deixo amb un d'aquells bàsics de cuina que son tant i tant recurrents quant vas amb presses o no t'has recordat de treure res del congelador. Amb 3 ingredients poder fer un plat tant i tant complert i tant i tant bo!!! Espero que us agradi tot i que la dificultat es 0!

Ingredients: (per a 2 persones)

200gr d'arròs
1 pot petit de tomata fregida de conserva (o tomàquet sofregit de compra)
2 ous
2 grans d'all
1 rajolí d'oli
sal

1.En un caço posarem aigua abundant a bullir amb el rajolí d'oli, un sarpadet de sal i els dos grans d'all, quan arrenqui el bull i posarem l'arròs i deixaré que bulli uns 20 minuts. Quan sigui cuit el retirarem del foc i l'escorrem molt be per a perdre tot l'excés d'aigua.

2.En una paella posarem a escalfar la tomata, quan sigui calenta la mantindrem al mínim per a que no refredi.

3.Emplatarem l'arròs i per sobre i tirarem una mica de tomata.

4.En una paella amb abundant oli farem dos ous ferrats i en posarem un sobre de la tomata de cada plat. Aquest pas serà l'últim així ens assegurem de que ens menjarem el plat ben calent.

5.Nomes queda servir el plat i disfrutar d'un bon arròs a la cubana. Hi ha gent que varia una mica el plat i posa mig plàtan fregit al costat, això ja us ho deixo al vostre gust.


Bon profit a tots!!!


2 comentaris: