Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimarts, 26 de novembre del 2013

ESPINACS AMB PINYONS GRATINATS



Ja ben endinsats al fred be  de gust coses més aviat calentes. Avui presentarem uns espinacs servits amb cassoleta i que poden ser ideals per un dia una mica més festiu, com que surt de la típica "verdura bullida" arriscaria a dir-ne verdura de diumenge i que ens acompanyaria molt be una bona cassoleta de pollastre.

Ingredients:

300gr d'espinacs bullits
1 all
1 bon grapat de pinyons
1 rajolí de llet
formatge emmental
oli d'oliva

1.En una paella amb una mica d'oli d'oliva sofregirem l'all tallat a lamines fines, o si no us agrada trobar l'all el rallarem. Tot seguit tirarem els pinyons i els hi donarem unes voltes per a que es barregin els sabors.

2.Tirarem els espinacs i els anirem sofregint fins que canviïn una mica de color aproximadament uns 10 minuts, al final de la cocció els amorosirem amb una mica de llet per a que no quedin tan secs. Pre escalfarem el forn amb el gratinador.

3.Els servim en unes cassoletes de fang els i tirarem formatge emmental rallat per sobre, els enfornem  un parell de minuts i quan el formatge sigui fos ho retirarem.

4.Ho servirem calent i si es vol es pot acompanyar amb unes torradetes d'all.



Bon profit a tots!!!

1 comentari:

  1. Aquest plat m'encanta!!! Els espinacs és una de les meves verdures preferides!!!! M'agraden de tota manera!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina