Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 13 de febrer de 2014

CAPUCCINO DE CEPS AMB ENTREPÀ DE BOLETS


Uffffff!!! Quants dies sense ser per aquí, espero posar-me al dia perquè tinc unes quantes receptes pendents per a publicar i tinc ganes de compartir-les amb vosaltres!! Aquest temps que no he publicat he tingut mostres de gent que esperava alguna coseta així que GRÀCIES per fer-me saber que hi éreu!! Avui us deixo amb una crema de tardor però apta per a fer tot l’any. Espero que us animeu a fer-la!!!

Ingredients: (2-3 persones)

400gr de ceps congelats
1 ceba petita
3 vasos d’aigua +-
un grapat de pinyons
llet
1 rajolí de crema de llet
2 cullerades de mantega
sal i pebre

1.En una olla petita i posarem la mantega i quan sigui desfeta i sofregirem la ceba i els pinyons a foc suau fins que sigui ben cuita casi be caramel·litzada.

2.Incorporarem els bolets els i donarem unes voltes fins que mes o menys hagin deixat anar tota la seva aigua i llavors incorporarem l’aigua i deixarem bullir uns 20 minuts, ha de quedar el líquid bastant reduït inclús una mica espès. Apagarem el foc i deixarem que temperi una mica.

3.Ho rectificarem de sal i de pebre i ho triturarem molt be. Al final i tirarem la crema de llet i ho barrejarem molt be.

4.Amb la llet l’hem d’escalfar una mica i batre-la fins a fer escuma de llet.

5.Ho servirem amb vasos amples, primer hi posarem una bona quantitat de crema de ceps i per sobre l’escuma de la llet. S’ha de servir calent.

6.Aquest plat el vaig acompanyar amb un entrepà fullat de bolets.




Bon profit a tots!!!

2 comentaris: