Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dilluns, 24 de febrer de 2014

ENTREPÀ FULLAT DE BOLETS


Avui us deixo amb l’acompanyament que vaig fer al Capuccino de ceps, un plat molt fàcil i que us pot servir per acompanyar el que més us agradi. També el podeu convertir amb un plat principal per una ració més gran i acompanyat amb una barreja d’enciams.

Ingredients:

400gr de bolets barrejats o gírgoles o rovellons...
1 placa de pasta fullada
oli
all i julivert frescos

1.Tallarem la pasta fullada en rectangles més aviat petits i els posarem en una plata de forn. Pre escalfem el forn a 180ºC i quan sigui calent enfornarem uns 20 minuts o fins que la pasta sigui d’auradeta. Retirarem del forn i deixarem que es refredin.

2.En una paella i posarem un rajolí d’oli d’oliva i sofregirem els bolets fins que siguin cuits. Al final de tot i tirarem una mica d’all i julivert picat li donarem unes voltes i retirarem del foc.

3.Per muntar el plat tallarem els rectangles com si d’un entrepà es tractes, posarem una bona quantitat de bolets i ho taparem amb l’altra part de la pasta fullada.




Bon profit a tots!!!

1 comentari: