Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimecres, 5 de març del 2014

PATATES FARCIDES DE BOLETS I LLONGANISSA


Avui us deixo amb una recepta del llibre de la mycook, les vaig preparar un dia que tenia una bona amiga a dinar i va ser un èxit,  la Davinia va disfrutar i això es el millor que li pot passar a algú que te gent a dinar, veure que la gent que es a la teva taula disfruten amb el que has cuinat.

Ingredients: (4 persones)

5 patates de mida mitjaneta
200gr de llonganissa
150gr de bolets variats
150gr de ceba
750gr d’aigua
70gr d’oli d’oliva
sal
formatge rallat

1.Tallar les patates per la meitat (no les pelarem). Posar els 750gr dins la maquina, taparem amb la safata de vapor i dins i posarem les meitats de patata, taparem la safata i programarem 25-30 minuts a 120ºC a velocitat 3. Passat el temps buidarem les patates amb compte de no foradar-les i reservarem les patates buides i la polpa apart. Tirarem l’aigua del got i l’eixugarem una mica.

2.Posar l’oli dins el got i programar 2 minuts a 120ºC a velocitat 1 (sofregit).

3.Incorporar la ceba a talls grans, els bolets i una mica de sal i programar 5 minuts a 120ºC a velocitat 1.

4.Incorporarem la llonganissa sense la pell i programarem 6 minuts a 120ºC a velocitat 1.

5.Posarem la polpa que teníem reservada i programarem 2 minuts a velocitat 1 i sense temperatura.

6.Farcirem les meitats de la patata que teníem reservades i les cobrirem amb una mica de formatge rallat.

7.Les gratinarem un parell de minuts al forn i llestes per menjar!




Bon profit a tots!!!

2 comentaris:

  1. Sensacionals!!! Què bones!!! Mmmmmm......m'has fet venir ganes de fer-les!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. No m'extranya que disfrutes la teva amiga... tenen una pinta deliciosa!!! Petons

    ResponElimina