Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 12 de juny de 2014

EL VALENCIÀ


Aquí la calor ja comença a apretar i no sabeu de quina forma!! Així que podríem dir que ja ha començat l’època de gelats, granissats, orxata fresca i tot allò que serveix per a combatre la calor! Doncs be ahir amb les companyes de feina parlàvem de geladeries i les seves especialitats, que si “cubanos”, que si “coreanos”... i també va sortir aquesta mescla per allà al mig però sense aclarir-se ben be de com es deia, jo fa temps que la conec be i amb el nom de valencià, se que no te cap secret i mes fàcil impossible però em fa gracia compartir-ho amb ells, així que avui aquesta entrada va per al meu grup de feina, per a que el puguin fer i degustar a casa amb els que més estimen!!!

Ingredients: (per a 2 copes)

4 taronges grans de suc
2 boles de gelat de vainilla

1.Previament posarem les taronges un parell o tres d’hores a la nevera per que siguin ben fresques.

2.Tallar per la meitat les taronges i exprimir-les per treure tot el seu suc.

3.Servir el suc en unes copes o vasos de còctel, el que mes ràbia ens faci.

4.Farem un parell de boles de gelat de vainilla generoses i les posarem dins el suc, una a cada copa.

5.Ho servim immediatament acompanyat d’una cullera per a menjar-nos el gelat.




Bon profit a tots!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada