Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dilluns, 19 de gener del 2015

NÚVOLS DE GOMINOLA


Fa molt de temps vaig veure aquesta recepta i vaig pensar que seria la meva perdició. Efectivament que ho serà perquè son igualetes que les de compra i amb l’avantatge que no tenen tants químics son 100% casolanes! Si us agraden animo a que us les feu us agradaran tant que no en comprareu mai mes.

Ingredients:

20gr de gelatina neutra
250gr de sucre
200ml d’aigua
100gr de gelatina en pols de maduixa o del gust que vulgueu
sucre glaç per arrebossar


1.Primer hidratarem les fulles de gelatina en aigua freda. Al vas de la Taurus Mycook posarem l’aigua, el sucre i la gelatina ja hidratada. Ho barrejarem 15 segons a velocitat 4. I tot seguit programarem 5 minuts a 100ºC a velocitat 3.

2.Passat el temps tirarem la gelatina de gust i tornarem a barrejar 15 segons a velocitat 4 sense temperatura i tot seguit 5 minuts a 100ºC a velocitat 3. Ara aquest cop ho deixarem semi quallar dins el vas unes dos hores.

3.Ara es l’hora de “muntar” la gelatina. Posarem 6 minuts a velocitat 6 i passat aquest temps ja nomes ens quedarà esperar.

4.Forarem un motlle de vidre d’uns 15x15cm amb paper film i l’espolvorejarem amb sucre glaç i tirarem la gelatina muntada i la deixarem reposar 12 hores.

5.Treiem la peça del paper i la tallem amb decisió arrebossem els trossets amb el sucre glaç i llestos!




Bon profit a tots!!!

1 comentari: