Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dilluns, 1 d’octubre del 2012

CREMA DE CARABASSÓ


Durant el mes d'agost a casa vàrem preparar varies receptes amb carabassó per a la recepta del 15 dels fogons de la bordeta i xocolata desfeta i aquí van quedar unes quantes receptes no guanyadores però igual de bones, ara que comença la fresca una bona crema de carabassó apeteix a que si??

Ingredients:

1 carabassó dels mitjanets
2 patates mitjanes
1 ceba mitjana
sal
100ml crema de llet
4 formatgets en porcions

1.Rentarem, pelarem i tallarem les verdures, al carabassó li deixarem una mica de pell. En una olla i posarem una mica mes d'un litre d'aigua i ho posarem a bullir, quan arrenqui el bull i tirarem les verdures i les deixarem uns 25 minuts. Passat aquest temps apagarem el foc.

2.Retirarem la meitat de l'aigua de l'olla i la reservarem.

3.Agafarem la batedora elèctrica i ho triturarem tot molt fi, si ens fes falta afegirem l'aigua que em reservat abans de mica en mica fins que tingui una bona textura.

4.Afeguirem la crema de llet i els formatgets i ho tornarem a passar per la batedora. Ara es el moment de rectificar de sal i ja tenim la crema de carabassó llesta.



Bon profit a tots!!!

3 comentaris:

  1. guapisssssssima aquesta es com la meva, jo la faig aixi. Ja estas boneta???

    ResponElimina
  2. Nosaltres en fem molt sovint de crema de carbassó i és que ens encanta!!
    I s'assembla molt a la que tú fas!!
    Tant per menjar calenteta a l'hivern com ben fresqueta a l'estiu!!
    petons!!

    ResponElimina