Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 14 de febrer del 2013

SORBET DE MANDARINA AMB CAVA


Que millor que un sorbet per anar fent baixar un bon dinar i si es el dinar de Nadal encara millor!! Nomes dir-vos que aquest sorbet es refrescant i d'hivern i que a més a més quedareu la mar de bé! Es facil de fer i amb un resultat espectacular!

Ingredients: ( per a 8 persones)

1 litre de sorbet de llimona
8-9 mandarines
1 benjamí de cava

1.Pelarem les mandarines i les passarem per la liquadora per a obtindren el suc. Ens han de sortir uns dos vasos. I si no teniu liquadora doncs treieu el maxim de pell blanca de la mandarina la tritureu amb la batedora de ma i despres ho passeu pel xino.

2.Barrejarem el litre sencer de sorbet amb el suc de mandarina i ho barrejarem molt be. Tot seguit i tirem el benjamí de cava i ho acabem de barrejar be.

3.Ho posarem una hora al congelador per a que agafi una mica de consistencia.

4.Ho servim en copes o en vasos alts i llestos per a continuar menjant!!

5.Si ho feu de avui per dema millor treure el sorbet mitja hora avans per a que perdi una mica de fred.


Bon profit a tots!!!


1 comentari:

  1. M'encanta!!! El sorbet de mandarina és molt bo, refrescant i digestiu!!! ...i el puntet de cava....festa total!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina