Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dijous, 4 de juliol de 2013

AMANIDA DE CIGRONS



Ara que ja estem ben entrats a la calor no apeteix gaire de guisar i d’estar a la cuina i la gana també minva una mica perquè l’únic que apeteix son coses ben fresques, així que la meva proposta per avui es una amanida amb llegum, una mica de verdura i proteïna. Un plat ben complert i acompanyat amb un bon tall de síndria treu tota la calor que portem a sobre!!

Ingredients: (per a 2 persones)

1pot de cigrons cuits
1 ceba petita
1 tomata ben gran d’amanir
½ pebrot verd
10 olives farcides
2 talls d’embotit de pernil de pavo
tonyina en oli d’oliva AQUI
10 anxoves de conserva
oli, vinagre i sal (opcional)

1.Rentem els cigrons amb aigua freda. Rentem les verdures i pelarem la ceba.

2. Tallarem tots els ingredients, menys els cigrons, a quadrats petits.

3.Posarem totes els ingredients i els cigrons dins un bol gran i amb un parell de culleres grans ho mesclarem per a que es barregi tot.

4.Si be de gust ho amanirem una mica, jo aquesta amanida la prefereixo al natural.

5.Si la feu una estoneta abans la poseu a la nevera per a que sigui ben fresqueta i així serà més bona! Penseu que aquest plat també es ideal per a portar al tuper per la feina.




Bon profit a tots!!!

2 comentaris:

  1. Jo la preparo d'una manera molt semblant!!!! Bona amanida!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Jo també preparo amanides de llegum, son bonissimes

    ResponElimina